Fitre diye PKK için para topladı, estetik yaptırdı

Fitre diye PKK için para topladı, estetik yaptırdı

GÜNDEM Haberleri

BDP Mersin İl Eşbaşkanı Aynur Aşan'ın örgüt için fitre adı altında para toplayıp o paranın bir kısmıyla estetik yaptırdığı iddia edildi.

Terör örgütünün şehir yapılanması olan KCK, Mersin'de estetiğe bulaştı! nbsp;Takvim Gazetesi'nden Alper Sancar'ın haberine göre, nbsp;Mersin'de gözaltına alınan 8 kişinin ifadeleri, terörün çirkin yüzünü bir kez daha kanıtladı. İddiaya göre KCK'lılar, vatandaşı "Fitre topluyoruz. Tutuklu ve zorda olan yakınlarınıza yardım edilecek" diyerek kandırdı. Bu şekilde 60 bin TL toplandı. Ancak KCK'lılar, tutuklu ve zor durumda olanlar için tek kuruş bile yardım yapmadı.
Ayrıca BDP'liler paraların bir kısmını kendi işleri için kullandı. Hatta BDP Mersin İl Eşbaşkanı Aynur Aşan'ın, paralarla 23 Ağustos 2012 günü Sistem Tıp Merkezi'nde estetik ameliyat olduğu iddia edildi. Gözaltına alınan Ş.İ. ise ifadesinde iddiaları doğruladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...