Antalya'da yangın!

Düzenleyen:
Antalya'da yangın!

YAŞAM Haberleri

Antalya'nın Kemer ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın, 1 yangın söndürme uçağı ve 5 helikopterle müdahalenin ardından kontrol altına alındı.

 Edinilen bilgiye göre, Kemer ilçesi Göynük Mahallesi’ndeki Milli Parklar alanındaki ormanlık alanda, saat 07.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına, Antalya Orman Bölge Müdürlüğüne ait 1 yangın söndürme uçağı ve 5 helikopter, arazözler, Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve orman işçileriyle müdahale edildi. Yangının Antalya- Kemer Karayolu’nun her iki yanında etkili olması nedeniyle trafik kontrollü bir şekilde sağlandı. Ekiplerin yoğun müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

KISA SÜREDE BÜYÜDÜ

Kemer'in Göynük 3 Kavşağı mevkiindeki ormanlık alanda sabah saat 07.30 sıralarında alevler yükseldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü.

Antalya'da yangın!

KÖYLÜLER FARK ETTİ

Antalya'da yangın!Köylüler ve araç sürücülerinin fark ettiği duman itfaiyeye bildirildi. Antalya Orman Bölge Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri ile arazözlerin katıldığı söndürme çalışmalarına bir yangın söndürme uçağı ve helikopteri de katıldı. Denizden aldığı tonlarca suyu ormanlık alanın üzerine bırakan helikopter ve uçak defalarca sorti yaptı.

Antalya'da yangın!

TRAFİK KONTROLLÜ SAĞLANIYOR

Aslanbucak Mahallesi'ne doğru ilerleyen alevler ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangının Antalya- Kemer Karayolu'nun her iki yanında etkili olması nedeniyle trafik kontrollü bir şekilde sağlanıyor. Bölgedeki Yangın söndürme çalışmaları sürüyor.

Antalya'da yangın!

DÜN DE YANGIN ÇIKMIŞTI

Dün de Göynük Mahallesi'nden bir yangın haberi gelmişti. Önceki gün sabah Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde çıkan orman yangınında 4 hektarlık alan zarar görmüştü.

Antalya'da yangın!

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...