100 liralık kablo için 15 bin liralık zarar verdiler

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
100 liralık kablo için 15 bin liralık zarar verdiler

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya'da park halindeki otobüslerden kablo çalan hırsızlar, kabloları 100 liraya satarken, 3 otobüse en az 15 bin liralık zarar verdiler.

 Antalya Manavgat'ta 26 Mayıs gecesi otellerin kapalı olması nedeniyle park halinde bulunan 3 otobüsün kabloları hırsızlar tarafından kesilerek çalındı.

Sabah görevlinin otobüslerin çalışmaması üzerine yaptığı kontrolde kabloların kesildiğini görmesi üzerine güvenlik güçlerine haber verildi.

YARIM İŞİ TAMAMLADILAR

Olay yerine gelen Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarından yola çıkarak şüphelileri belirlemeye çalıştı. Asayiş ekipleri çalışmalarını sürdürürken, 28 Mayıs sabahı otobüslerin kablolarını tamir için gelen usta,otobüslerden birinin  yarım kesilen kablosunun da tamamen kesilmiş olduğunu gördü.

HIRSIZ 2 KARDEŞ ÇIKTI

Asayiş Büro Amirliği ekipleri yapmış oldukları çalışma sonucunda hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelilerin bir araçla geldiğini belirledi.

Aracı bulan ekipler, hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen Baran K. ve kardeşi Murat K.’yı yakaladı. Mahkemeye çıkarılan şüpheliler tutuklanarak Alanya Cezaevine gönderilirken, şahıslara sokağa çıkma yasağını ihlal etmek suçundan 3 bin 150’şer TL para cezası uygulandı.

KABLO 100 TL, ARAÇLARIN TAMİRİ 20 BİN TL

Şüphelilerin otobüslerden kesmek suretiyle çaldıkları kablonun hurda değerinin en fazla 100 lira olduğu belirtilirken, otobüslerin kablolarını tamir edecek ustanın sadece Bursa’da olduğu, 3 otobüsün masrafının 15-20 bin lirayı bulacağı, oteller açıldığı için otobüslerin çalışamamasının zararı daha da artırdığı bildirildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...