Üç gündür kayıptı, korkunç gerçek ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Üç gündür kayıptı, korkunç gerçek ortaya çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Zonguldak'ta üç gündür haber alınamayan ve her yerde aranan 19 yaşındaki Enes Merdivan'ın yakın arkadaşı tarafından öldürüldüğü ve cansız bedeninin ormanlık alana bırakıldığı ortaya çıktı.

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde yaşayan Enes Merdivan'dan 3 gündür haber alamayan ailesi kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma ekipleri kayıp Merdivan’ı bulmak için çalışma başlattı.

Yapılan incelemelerde gencin motosikleti evinden 20 kilometre uzaklıktaki Oğuzhan Köyü Tığlar Mahallesi’nde bulunan ormanlık alanda çalılarla gizlenmiş halde bulundu. Yürütülen arama faaliyeti sonucunda Enes Merdivan'ın, yakın arkadaşı olan İ.S.Ç. tarafından ateşli silahla vurularak öldürüldüğü ve cansız bedenin ormanlık alana bırakıldığı bilgisine ulaşıldı.

ZANLININ KIZ ARKADAŞI İTİRAF ETTİ

Zanlının, Merdivan'ı öldürdükten sonra kız arkadaşı N.K. ile buluştuğu, cinayeti kendisine anlattığı, ikilinin birlikte yeniden olay mahalline geldikleri ve cesedi gömme planından vazgeçip olay yerinden ayrıldıkları öne sürüldü. Gencin her yerde aranması üzerine N.K. jandarmaya giderek yaşananları itiraf etti. Bunun üzerine genç kız, cesedi ormanlık alanda jandarma ekiplerine gösterdi. İ.S.Ç. ise olaydan sonra kayıplara karıştı.

Üç gündür kayıptı, korkunç gerçek ortaya çıktı

YAKALAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Zonguldak Valiliği Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğünce yapılan açıklamada kayıp gencin ormanlık alanda ateşli silahla vurulmak suretiyle ölü olarak bulunduğu; olayın firarisi İ.S.Ç.'yi yakalama çalışmalarının devam ettiği açıklandı.

Cumhuriyet Başsavcılığı'nın olayla ilgili soruşturması çok yönlü sürüyor.

SOSYAL MEDYA HESABI DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan katil zanlısı İ.S.Ç.'nin sosyal medya hesabına silah fotoğrafının yer alması dikkat çekti.

Üç gündür kayıptı, korkunç gerçek ortaya çıktı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...