İzmir'de tekne alabora oldu! 1 kişi hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İzmir'de tekne alabora oldu! 1 kişi hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir'de alabora olan teknede 3 kişiden 1'i hayatını kaybetti. 2 kişi ise yaralı olarak kurtarıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Akşam saat 21.00 sıralarında Bozburun açıklarında meydana gelen olayda İbrahim Yıldırımer, G.Ç.A. ve B.İ.'nin bulunduğu motorlu tekne, deniz üzerinde seyir halindeyken dalga vurması sonucu alabora oldu.

TEKNE ALABORA OLDU

Suda çırpınmaya başlayan 3 kişiden G.Ç.İ. ve B.İ., yüzerek karaya çıkmayı başardı. Alabora olan teknede bulunan İbrahim Yıldırımer'i su üzerinde hareketsiz gören G.Çİ. ve B.İ., daha sonra yine yüzerek Yıldırımer'i sudan çıkarttı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Adaya çıkartılan İbrahim Yıldırımer, burada arkadaşları tarafından kalp masajı ve ilkyardım yapılmasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettİ.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Alabora olan tekneden denize düşerek hayatını kaybettiği öne sürülen Yıldırımer'in cansız bedeni, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.


 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...