İstanbul'un 3 ilçesinde su kesintisi (14 Eylül 2021 su kesintisi)

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İstanbul'un 3 ilçesinde su kesintisi (14 Eylül 2021 su kesintisi)

YAŞAM Haberleri  / AA

İSKİ, İstanbul'un 3 ilçesinde 14 Eylül 2021 Salı günü bakım ve iyileştirme çalışmaları nedeniyle saat 09.00 ile 22.00 arasında su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Dudullu Su Depoları giriş hatlarında gerçekleştirilecek bakım ve iyileştirme çalışmaları nedeniyle yarın 09.00 ile 22.00 saatleri arasında 13 saat süreyle Ümraniye, Üsküdar ve Ataşehir'e su verilemeyeceği belirtildi.

 

Su alamayacak bölgeler şöyle:

Ümraniye ilçesinin tüm mahalleleri.

Üsküdar ilçesinin Ferah, Küçük Çamlıca, Kısıklı, Kirazlıtepe, Burhaniye, Mehmet Akif Ersoy, Küplüce, Güzeltepe ve Kandilli mahallelerinin tamamı ile Bahçelievler, Yavuztürk ve Kuleli Mahalleleri'nin bir kısmı.

Ataşehir ilçesinin Barbaros, Mustafa Kemal, Örnek ve Yenisahra Mahalleleri'nin tamamı ile Atatürk, Küçükbakkalköy, İnönü, Fetih ve Esatpaşa mahallelerinin bir kısmı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...