Balıkesir'deki vahşi cinayetle bağlantılı olan 3 kişi tutuklandı!

Düzenleyen:
Balıkesir'deki vahşi cinayetle bağlantılı olan 3 kişi tutuklandı!

YAŞAM Haberleri

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir çiftliği basan kişiler; çiftlik sahibini öldürüp, büyükbaş hayvanlara da ateş açmışlardı. Cinayetle bağlantısı olduğu tespit edilen 3 kişi tutuklandı.

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk’ta meydana gelen olayda Bent Yolu üzerinde bir çiftlikte sütçülükle geçimini sağlayan Muharrem Güler’in çiftliğine gelen kişiler ortalığı kan gölüne çevirdi. Çiftlik sahibi 51 yaşındaki Muharrem Güler’i 11 el pompalı tüfekle ateş ederek öldüren saldırganlar, çiftlikte bulunan süt ineklerine de ateş açarak bir ineği öldürdüler, 3’nü ise yaraladı.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI
Kan donduran cinayetle ilgili bugün flaş bir gelişme yaşandı. 6 şüpheli olayın ardından gözaltına alınmıştı, bunların Balıkesir Jandarma Komutanlığındaki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan 3'ü çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...