Hamile kadın koronavirüse yakalanıp öldü!

Düzenleyen:
Hamile kadın koronavirüse yakalanıp öldü!

YAŞAM Haberleri

Bartın'da 7 aylık hamile olduğu öğrenilen kadın, gebelik sürecinde koronavirüse yakalanması üzerine hayatını kaybetti.

Bartın'da 7 aylık hamile anne adayı, virüs sebebiyle hayatını kaybetti. Sezeryanla doğum gerçekleştirilirken, dünyaya gelen bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

2 ÇOCUĞU ÖKSÜZ KALDI
Bartın’ın Ulugeçitkadı köyünde yaşayan 1 çocuk annesi ve 2. çocuğuna 7 aylık hamile olan Meral Demiroğlu’na (37) 1 hafta önce koronavirüs teşhisi konuldu. Durumu ağır olan Demiroğlu Bartın Devlet Hastanesine kaldırılırken daha sonra Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Hamile kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 7 aylık bebek ise sezaryen ile sağlıklı bir şekilde alındı.
Hamile kadın koronavirüse yakalanıp öldü!
EŞİ CENAZEDE GÜÇLÜKLE AYAKTA DURDU
Hayatını kaybeden hamile kadın için Ulugeçitkadı köyünde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine çok sayıda vatandaş katılım sağlarken hayatını kaybeden hamile kadının eşi Birol Demiroğlu’nun güçlükle ayakta durduğu görüldü.
Virüs nedeniyle hayatını kaybeden kadının aşısız olduğu öğrenildi.

Hamile kadın koronavirüse yakalanıp öldü!

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...