Nevşehir'de öğrenci taşıyan otobüsler kaza yaptı: 44 yaralı

Düzenleyen:
Nevşehir'de öğrenci taşıyan otobüsler kaza yaptı: 44 yaralı

YAŞAM Haberleri

Nevşehir'de öğrencileri taşıyan iki otobüs kaza yaptı. Araçlarda bulunan 44 kişi yaralandı.

Nevşehir'de öğrencileri taşıyan iki otobüsün karıştığı trafik kazasında 44 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar'da 5 öğrencinin, Şanlıurfa'da ise 1 öğrencinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazalarının ardından bir korkutucu haber de Nevşehir'den geldi. Hacıbektaş ilçesinden Nevşehir istikametine seyreden bir otobüs, Gümüşkent Köyü yakınlarında yola aniden çıktığı öne sürülen çekiciye çarptı. Bu sırada arkadan gelen başka bir otobüs de kazaya karışmamak için sürücüsünün manevra yapmasıyla yol kenarına devrildi. İhbar üzerine, kaza yerine jandarma, polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre kazada 39'u öğrenci 44 kişi yaralandı. Sağlık ekipleri, yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı.

Nevşehir'de öğrenci taşıyan otobüsler kaza yaptı: 44 yaralı

GEZİYE GİDİYORLARDI

Otobüsteki yolcuların, Nevşehir'de Hacı Bektaş Veli'nin vefatının 750. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Hırka Dağı zirvesine gerçekleştirilecek yürüyüşe katılmak için 81 ilden gelen öğrenciler olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...