Temizlik işçisi Maykıl Fikret dansıyla mesai arkadaşlarını motive ediyor

Temizlik işçisi Maykıl Fikret dansıyla mesai arkadaşlarını motive ediyor

YAŞAM Haberleri

Uşak Belediyesi’nde temizlik işçisi olarak çalışan Maykıl Fikret lakaplı Fikret Ayvalı yaptığı Michael Jackson şovuyla ekibinin enerji kaynağı haline geldi.

Uşak Belediyesi’nde 6 yıldır çalışan Fikret Ayvalı  çocukluğundan bu yana hayranı olduğu Michael Jackson’un danslarıyla tanınıyor. Yaptığı danslarla “Maykıl Fikret” olarak anılan Fikret Ayvalı, temizlik yaptığı esnada neşesini yüksek tutuyor. Her seferinde şehrin farklı noktasında dans eden Fikret Ayvalı ekip arkadaşlarını da motive ediyor.

“BU ÇOŞKU İÇİMDEN GELİYOR”

1990 yılından bu yana Michael Jackson’ı dinlediğini ve müziklere dansla eşlik ettiğini kaydeden Fikret Ayvalı, “Güzel bir enerji. Dans ederken bir anda 25 yıl geriye dönüyorum ve kendimi genç hissediyorum. Bu coşku içimden geliyor.” dedi. Gördüğü ilgi ve destekten dolayı mutlu olduğunu kaydeden Ayvalı, güzel bir ortam oluştuğunu paylaştı. Yapılan işin, Maykıl Fikret ile daha keyifli hale geldiğini dile getiren mesai arkadaşları ise dans sayesinde yorgunluklarını attıklarını söyledi.

Temizlik işçisi Maykıl Fikret dansıyla mesai arkadaşlarını motive ediyor

                                        

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...