Yabancı uyruklu vatandaşlar taşlar ve sopalarla birbirine girdi: Çevik kuvvet harekete geçti

Düzenleyen:
Yabancı uyruklu vatandaşlar taşlar ve sopalarla birbirine girdi: Çevik kuvvet harekete geçti

YAŞAM Haberleri

Kayseri'de yabancı uyruklu oldukları öğrenilen iki grup taşlar ve soparala birbirlerine saldırarak kavga etti. Kavganın büyümesi üzerine olay yerine çevik kuvvet ekipleri gönderildi.

Kayseri'de henüz bilinmeyen bir nedenle iki grup kavga etti. Yabancı uyruklu oldukları öğrenilen şahısların kavgası taşlı sopalı saldırıya döndü. Olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri kontrolü sağlarken, yaralılar tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

KAVGADA 4 KİŞİ YARALANDI
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Keykubat Mahallesi Bahariye Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, yabancı uyruklu 2 grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirine taş ve sopalarla saldırdı. Kavgada 4 kişi yaralanırken, haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi.

GENİŞ ÇAPLI GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI
Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken, çevik kuvvet ekipleri de kavganın meydana geldiği yerde geniş çaplı güvenlik önlemi aldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...