Akraba kavgasında silahlar konuştu: 2'si ağır 4 yaralı

Düzenleyen:
Akraba kavgasında silahlar konuştu: 2'si ağır 4 yaralı

YAŞAM Haberleri

Şanlıurfa'da akraba oldukları öğrenilen iki ailenin tartışmasında kan aktı.Silahların konuştuğu kavgada 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da amcaoğlu oldukları öğrenilen şahıslar, tartışmanın dozunu kaçırarak silahlarla birbirine saldırdı. Çatışma sebebiyle 4 kişi yaralandı. Yaralanan şahıslardan 2'sinin  durumunun ağır olduğu öğrenilirken, daha öncede benzer şekilde kavga edildiği öğrenildi.

TAŞ VE SOPALARLA BAŞLAYIP SİLAHLARLA DEVAM ETTİLER
Edinilen bilgiye göre, kavga, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı Sarayaltı Mahallesi 11 Nisan Caddesi üzerinde yaşandı. Daha önce aralarında yaşanan bir yaralanmalı kavga nedeniyle husumet bulunan amca çocukları, cadde üzerinde karşılaştı. Birbirleriyle tartışan taraflar arasında kavga çıktı. Silahların da kullanıldığı kavgada Ömer D., İbrahim Halil D. ve Mehmet D. mermilerin isabet etmesi sonucu, Halil D. ise başına aldığı taş ve sopa darbeleriyle yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Suruç Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Ömer ve Mehmet D.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kavgayı duyup hastaneye giden şahısların yakınları arasında hastanede gerginlik yaşandı. Polis ekipleri gerginlik kavgaya dönüşmeden engelledi.
Kavgayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...