İstanbul'da gasp içinde gasp: O anlar kamerada

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul'da gasp içinde gasp: O anlar kamerada

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Beyoğlu'nda bir eğlence mekanında tanıştığı kadının çantasını çalarak kaçmaya çalışan Katar uyruklu genç, merdivenlerden yuvarlandı. Adamı kovalayan ve yere düşmesini fırsat bilen kadın, çantasıyla ve tekmelerle gence saldırdı. Yerde yatan gencin yanına taksi ile gelen bir kişi ise gaspçının telefonunu ve paralarını çalıp kaçtı. Film sahnelerini aratmayan trajikomik olay güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul'da film sahnelerini aratmayan ilginç bir olay yaşandı. 'Bu kadar da olmaz' dedirten görüntüler, kameralara Beyoğlu'nda yansıdı. Edinilen bilgiye göre; Katar vatandaşı Al Fehaid Saad M., bir eğlence mekanında tanıştığı Fas uyruklu Fransa vatandaşı Lina Samira B. ile gecenin ilerleyen saatlerinde tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Katar vatandaşı Al Fehaid Saad M., tartıştığı kadının çantasını çalarak hızlı bir şekilde kaçmaya başladı. 

KADIN KOVALADI, GASPÇI MERDİVENDEN YUVARLANDI

Bu sırada çantasının çalındığını fark eden kadın genci kovaladı. Kadından kaçmaya çalışan Al Fehaid Saad M., dengesini kaybederek merdivenlerden aşağıya yuvarlanarak yaralandı. Gaspçı Al Fehaid Saad M. yere düşerken, genç kadın ise yerden aldığı çantasıyla şahsa saldırdı. Bir süre tekmelerle adamı darp eden kadın güçlükle sakinleşirken, genç adam ise kadının saldırısına tepki vermeden yerde yatmaya devam etti.

İstanbul'da gasp içinde gasp: O anlar kamerada

GASPÇIYI GASP ETTİ

Al Fehaid Saad M. yerde yattığı sırada yanına yanaşan bir ticari taksiden inen başka biri ise yardım edecek gibi şahsa yaklaştı. Şahıs, karşılık veremeyen Al Fehaid Saad M.'ın cebindeki telefonu ve bir miktar parasını aldı. Durumu fark edenler olaya müdahale etmek istese de başarılı olamadı. 15 bin lira değerindeki cep telefonu, 1.100 dolar ve 600 lirayı çalan şahıs kayıplara karıştı. Olayın ardından otelin ve taksinin güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan polis ekipleri, hırsızlık zanlısını kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Beyoğlu’nda yaşanan trajikomik hırsızlık olayı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, şahsın kadından kaçtığı sırada merdivenlerden yere düştüğü ve kadının darp ettiği, bir süre sonra ticari taksi ile gelen gencin yerde yatan şahsın telefonunu alarak kaçtığı görülüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...