21 yıl sonra gelen adalet

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
21 yıl sonra gelen adalet

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ordu’da 2005 yılında silahla vurularak öldüren şahsın katili kurulan özel ekip sayesinde 21 yıl sonra bulundu.

Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Pelitli Mahallesi Gölyanı mevkisinde 2005 yılında gerçekleşen olayda 51 yaşındaki Erdal Şenol isimli şahıs kimliği belirsiz kişi tarafından silahla öldürüldü. Faili meçhul cinayetin çözülmesi için Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde jandarmanın dedektifleri Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Altınordu İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş ekipleri ile birlikte özel ekip oluşturuldu.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kurulan özel ekip detaylı araştırmalar sonucunda olayın şüphelisi olduğu tespit edilen M.A.A. (67), N.A. (71) ve S.Ş. (51) isimli şahısları gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerden M.A.A. isimli şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ordu E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Gözaltına alınan N.A. ve S.Ş. isimli şahıslar ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...