Ekmek parası sonu oldu: Feci olay dehşete düşürdü

Düzenleyen:
Ekmek parası sonu oldu: Feci olay dehşete düşürdü

YAŞAM Haberleri

Samsun'da tarlada çalıştığı esnada bir anlık dikkatsizlikle direksiyon hakimiyetini kaybeden talihsiz adam, traktörünün devrilmesi sonucunda hayatını kaybetti.

Traktör kazası bu defa Samsun'da bir cana mal oldu. Tarlasına çalışmak üzere giden adam bir anlık dikkatsizlikle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bunun üzerine traktörün devrilmesi sonucunda aracın altında kalan adam hayatını kaybett.

Kaza, saat 18.00 sıralarında Köseköy Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alaçam Devlet Hastanesinde işçi olarak çalışan Fatih Bozdemir, eğimli arazide çalışırken kullandığı traktör devrilerek takla attı. Kazada ağır yaralanan sürücü, olay yerine gelen ambulansla kaldırıldığı Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...