Beyoğlu'ndaki yangında 1 kişi hastanelik oldu

Düzenleyen:
Beyoğlu'ndaki yangında 1 kişi hastanelik oldu

YAŞAM Haberleri

Beyoğlu’nda 5 katlı binada meydana gelen yangında dumandan etkilenen 1 kişi hastaneye kaldırıldı. Mahallede paniğe neden olan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Beyoğlu'nda sıcak saatler, 5 katlı binada yangın çıktı 1 kişi ise hastanelik oldu. Yangın, saat 17.30 sıralarında Beyoğlu Yenişehir Mahallesi Direkçibaşı Sokak’ta bulunan 5 katlı binanın 4’üncü katındaki dairede çıktı. Dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar panikle binayı boşaltırken, çevrede bulunan vatandaşlar itfaiye, polis ve sağlık ekiplerini aradı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede önlem alıp vatandaşları uzaklaştırırken, itfaiye ekipleri dairede dumandan etkilenen bir kişiyi kurtararak sağlıkçılara teslim etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından dumandan etkilenen vatandaş hastaneye kaldırıldı. Mahallede paniğe neden olan yangın ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Ekiplerin yangının çıkış nedenini belirlemek için başlattığı çalışma sürüyor.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...