İnanılmaz kurtuluş: Yangından kaçmak için boruya tutunup 4 kat indiler

Düzenleyen:
İnanılmaz kurtuluş: Yangından kaçmak için boruya tutunup 4 kat indiler

DÜNYA Haberleri

ABD’nin New York kentinde bir apartmanın 4’üncü katında çıkan yangın sonrası kaçmaya çalışan 2 kişi, çözümü binanın dışındaki boruya tutunarak aşağı inmekte buldu.

Dünyanın en kalabalık şehri ve dünyanın en kalabalık metropolitan alanlarından biri olan New York'ta inanılmaz bir kurtuluş hikayesi yaşandı. Eyalette bulunan bir apartmanda yangın çıkması üzerine, canını kurtarmak isteyen vatandaşlar apartmanın dışındaki boruya tutunarak 4 kat aşağı indi.


1 KİŞİ ÖLDÜ 8 KİŞİ YARALANDI
Manhattan bölgesinde yer alan çok katlı bir binada yangın çıktı. Binanın 4’üncü katındaki bir dairede çıkan yangının ardından 2 kişi, dairenin penceresinden bina dışındaki boruya tutunarak, 4’üncü kattan aşağı indi. Bina dışında bekleyen itfaiye ekipleri ve vatandaşlar yangından kaçan 2 kişiye yardım etti. New York İtfaiye Departmanı tarafından müdahale edilen yangında, 1 kişi hayatını kaybederken, 4’ü itfaiye eri toplam 8 kişi yaralandı.

Yangının çıkış nedenini henüz bilinmezken, dairenin içinde birkaç elektrikli bisiklet bulunduğu ve yangının bisikletlerdeki bir elektrik kaçağının neden olabileceği belirtildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...