İngilizce öğretmeni evinde ölü bulundu

Düzenleyen:
İngilizce öğretmeni evinde ölü bulundu

YAŞAM Haberleri

Samsun'da özel bir okulda ingilizce öğretmenliği yapan vatandaş evinde ölü olarak bulundu.

Samsun'da ir süredir kendisinden haber alınamayan ingilizce öğretmeni, iş arkadaşlarının merak edip evine gitmesi üzerine, yerde hareketsiz halde bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, talihsiz adamın öldüğünü belirledi.

ÇİLİNGİRLE EVE GİRİP KORKUNÇ MANZARAYLA KARŞILAŞTILAR
Özel bir okulda İngilizce öğretmenliği yapan Dinçer okula gitmeyince mesai arkadaşları telefonla kendisine ulaşmaya çalıştı.

Telefonuna cevap vermeyen Dinçer'in Atakum ilçesi Yenimahalle'deki evine giden arkadaşları, çilingir yardımıyla kapıyı açıp içeri girdi.

Dinçer'i hareketsiz bulan arkadaşları, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerince yapılan muayenede hayatını kaybettiği belirlenen Dinçer'in cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine morguna kaldırıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...