Meteoroloji'den kar yağışı uyarısı: Cumartesi gününe kadar sürecek

Düzenleyen:
Meteoroloji'den kar yağışı uyarısı: Cumartesi gününe kadar sürecek

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji, Güneydoğu Anadolu Bölgesi için kar yağışı uyarısında bulundu. Söz konusu yağışların cumartesi günü etkisini kaybedeceği öğrenildi.

Meteoroloji, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde bulunan Diyarbakır, Batman ve Siirt için kar yağışı uyarısı yaptı. Cuma gününden itibaren başlaması öngörülen yağışların, cumartesi itibariyle son bulacağı tahmin ediliyor.

BUZLANMA, DÖN VE ÇIĞ UYARISI

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü Diyarbakır Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, cuma gününden itibaren Diyarbakır'ın Kulp ve Lice, Çüngüş, Çermik, Ergani, Dicle, Hani; Batman'ın Sason ve Kozluk; Siirt'in Baykan, Şirvan, Pervari ilçelerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor.

Bölgenin kuzey kesimlerinde cumartesi günü etkisini kaybetmesi beklenen kar yağışlarından dolayı meydana gelmesi beklenen buzlanma, don ve ulaşımda aksamalar ile eğimli bölgelerde çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...