Marmara Bölgesi'ndeki 7 il için fırtına uyarısı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Marmara Bölgesi'ndeki 7 il için fırtına uyarısı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Marmara Bölgesi'nde, İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde yarın sabah saatlerinden itibaren fırtına beklendiği açıklandı ve bu illerde dikkatli olmaları yönünde uyarı verildi.

Geçtiğimiz günlerde karlı ve soğuk havalar özellikle Marmara bölgesini etkisi altına almış ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bölgede yoğun kar yağışı etkili olmuştu. Karlı hava etkisini yavaş yavaş kaybediyor ancak Marmara bölgesini bu kez de fırtına bekliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtına için açıklamada bulundu.

TARİH VERİLDİ

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, rüzgarın bölge genelinde, İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde, 22 Mart Salı sabahından itibaren kuzey ile kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesi öngörülüyor. Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın 23 Mart Çarşamba akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

TEDBİR UYARISI

Fırtına nedeniyle meydana gelmesi muhtemel ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...