Şehitlik önünde korkunç kaza! Motosiklet otomobile ok gibi saplandı: 3'ü ağır 5 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Şehitlik önünde korkunç kaza! Motosiklet otomobile ok gibi saplandı: 3'ü ağır 5 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Eyüpsultan'da arızalandığı için emniyet şeridinde bekleyen araca motosiklet arkadan çarptı. Otomobile ok gibi saplanan motosiklet, çekici ile zor da olsa otomobilden ayrıldı. Kazada otomobilin arkasında oturan 2 çocuk ve motosiklet sürücüsü ağır olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı.

İstanbul Eyüpsultan'da Edirnekapı Şehitliği metrobüs durağı mevkiinde saat 00.30 sıralarında korkunç bir kaza meydana geldi. 2'si çocuk olmak üzere 3 kişinin durumu ağır; toplam 5 kişi yaralandı. İşte detaylar...

İddiaya göre D-100 karayolu Edirne istikametinde seyir halindeyken arızalanan otomobilin sürücüsü, otomobilini emniyet şeridine çekerek beklemeye başladı. Bu esnada arkadan gelen motosiklet, otomobile arkadan çarptı.

3 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Çarpmanın etkisiyle motosikletin ön kısmı otomobilin arka kısmından içeri girdi. Kazada otomobil içindeki 4 kişi ve motosiklet sürücüsü yaralandı. Motosiklet sürücüsünün ve otomobilin arka koltuğunda oturan 2 çocuğun durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen kazazede yakınları ise polis ekipleri tarafından uzaklaştırıldı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralıları tedavi altına alınmak üzere hastaneye kaldırdı.

Polis ekipleri ise başka herhangi olumsuzluk yaşanmaması için olay yerini emniyet şeridi ile kapattı ve araçların kontrollü geçişini sağladı. D-100 karayolu Edirne istikametinde kaza nedeniyle yoğun trafik oluştu.

ÇEKİCİ GÜÇLÜKLE AYIRDI

Otomobilin arka kısmına saplanan motosikleti çekici vince bağlayarak ayırmaya çalıştı. Bir süre zorlanan çekici daha sonra motosikleti otomobilden ayırdı. Otomobil ve motosiklet çekiciye yüklenerek kaza yerinden kaldırıldı. Kazaya karışan otomobil ve motosiklet hurdaya döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...