28 yaşındaki öğretmenin feci sonu! Tatil için geldiği memleketinde serinlemek isterken canından oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
28 yaşındaki öğretmenin feci sonu! Tatil için geldiği memleketinde serinlemek isterken canından oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya Manavgat'ta 28 yaşındaki genç öğretmen serinlemek için Köprüçay'ına girdi. Genç öğretmeni süre sonra gözden kayboldu ve akıntıya kapıldıktan sonra cesedi 700 metre ileride bulundu. Gencin tatil için memleketi Antalya'ya geldiği ve İstanbul’da sınıf öğretmeni olduğu ortaya çıktı.

Bunaltıcı sıcaklardan nedeniyle serinlemek isteyener, göller, su kanalları ve çaylara girerek serinlemek istiyor ancak bu serinleme çabaları çoğu zaman faciayla bitiyor. Tatile memlketine giden genç öğretmen serinlemek istedi ama canınan oldu. Dün akşam saatlerinde, Manavgat ilçesi Karabük Mahallesi'nde meydana gelen feci olayda, Gündoğmuş ilçesinden akrabası olan arkadaşlarıyla piknik yapmak için mahalleye gelen Mehmet Özdemir (28), serinlemek için Köprüçay'a girdi.

Genç, bir süre sonra akıntıya kapılarak gözlerden kayboldu. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbarın ardından bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. 

CANSIZ BEDENİ 700 METRE ÖTEDE BULUNDU

Jandarma Su Altı Arama ve Kurtarma ve Side Su Altı Arama Kurtarma ekiplerince yapılan aramada, Özdemir’in cansız bedeni, suya girdiği noktadan 700 metre ileride bulundu. Olay yeri ve savcılık incelemesinin ardından Özdemir’in cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Genç öğretmenin sınıf öğretmeni olarak İstanbul’da görev yaptığı ve tatil için memleketi Antalya’ya gediği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...