İzmir'de bütün uçuşlar iptal

İzmir'de bütün uçuşlar iptal

GÜNDEM Haberleri

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda, etkili olan sis nedeniyle sabah saatlerine kadar bütün uçuşların iptal edildiği bildirildi.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı 'nda sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis nedeniyle rötarlar yaşandı. Sisin akşam saatlerinde devam etmesi nedeniyle sabah saatlerine kadar bütün uçuşların iptal edildiği bildirildi. Sadece inmesi zorunlu olan uçaklara izin verildi. Havalimanına gelen yolcular uçuşların iptal edildiğini öğrenince geri dönmek zorunda kaldı.

Sefer iptalleri ve ertelemelerinden dolayı havalimanı terminalinde yoğunluk yaşandı. Terminalde bekleyenlerden Cihan Cevahir, Amsterdam'dan gelmesini beklediği arkadaşının bulunduğu uçağın, Bodrum'a indiğini söyledi.

Askerlik görevini yapan ve dağıtım izninde olduğunu belirten Selçuk Yılmaz ise Gaziantep'e gitmeyi planladığını ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle seferin iptal olduğunu ifade etti.

Uçuşları olumsuz etkileyen sisin, yarın öğle saatlerine kadar etkili olması bekleniyor.

Sis nedeniyle gün içinde bazı seferler iptal edilmiş, bazılarında ise gecikmeler yaşanmıştı. Adnan Menderes Havalimanı'ndan görüş mesafesi düştüğü için uçaklar Dalaman ve Bodrum havalimanlarına yönlendirilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...