Atletico Madrid'li Costa'dan şampiyonluk itirafı

/ Kaynak: AA
Atletico Madrid'li Costa'dan şampiyonluk itirafı

SPOR Haberleri  / AA

Atletico Madrid'in Brezilya asıllı İspanyol oyuncusu Diego Costa, Laliga'da şampiyonluk ihtimallerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

İspanyol medyasına konuşan Diego Costa, hafta sonu Ossasuna deplasmanında aldıkları 3-0'lık mağlubiyetin geride kaldığını belirterek, "Bir maç bitince hemen diğerini düşünmeye başlarım ve her karşılaşmaya son maçımız gibi bakarım. Artık önümüzdeki Real Madrid maçına odaklanıyoruz" dedi. Madrid derbisinde forma giyeceği için heyecanlandığını kaydeden 25 yaşındaki oyuncu, karşılaşacakları rakibiyle aralarındaki puan farkının 3'e çıktığını hatırlatarak, "Real Madrid'e kaybedersek şampiyonluk bizim için daha da zorlaşır ama dürüst olmak gerekirse zaten böyle bir yarışın içinde olduğumuzu hiçbir zaman düşünmedim" şeklinde konuştu. Ligdeki mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini söyleyen Costa, "Hala çok iyi gidiyoruz ve önümüzdeki maçı kazanabilirsek işlerin değişebileceğinin farkındayız" değerlendirmesinde bulundu.
Diego Costa, bu sezon ligde çıktığı 25 maçta 21 gol ve 4 asistlik bir performans sergilemişti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...