Silahlı ATM dolandırıcısı serbest bırakıldı

/ Kaynak: İHA
Silahlı ATM dolandırıcısı serbest bırakıldı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Antalya'nın Side beldesinde, banka ATM'sine kopyalama düzeneği yerleştirerek vatandaşların kartlarını ve şifrelerini ele geçiren bir kişi yakalandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde, bir banka ATM'sine kopyalama düzeneği yerleştirerek vatandaşların kartlarını ve şifrelerini ele geçiren bir kişi yakalandı. Cuma akşamı saat 19.00 sıralarında Manavgat'ın Side bölgesinde bir banka şubesinin ATM'sine kopyalama düzeneği kurulduğu ihbarı gelmesi üzerine jandarma ekipleri bahsi geçen ATM'yi takibe aldı. Aynı gün 20.30 sularında ATM'ye gelen A.G., cihazla birlikte yakalandı. Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla gözaltına alınan A.G., çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

JANDARMADAN ARAMA nbsp;

Öte yandan, Selimiye Mahallesinde akşam 22.00 sıralarında bir araçta arama yapan jandarma ekipleri, 1 adet 9 mm tabanca, bu tabancaya ait mermi, bıçak ve bir miktar esrar ele geçirdi. Arabada bulunan iki kişi gözaltına alındı.
Silahlı ATM dolandırıcısı serbest bırakıldı

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...