İhlas Holding'e 'İtibar' ödülü

İhlas Holding'e 'İtibar' ödülü

GÜNDEM Haberleri

2011, 2012 ve 2013 yılı Türkiye İtibar Endeksi'nde üç yıl üst üste yer alan kurum ve markalara 'TİE Başarı Belgeleri' verildi.

İstanbul Ticaret Üniversitesi'nin akademik denetiminde yürütülen "Türkiye İtibar Endeksi" araştırmasına göre; en itibarlı firmalar arasında yer alan İhlas Holding ödülünü törenle aldı.
İstanbul Ticaret Üniversitesi Eminönü Kampüsü'ndeki törenin açış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Nazım Ekren, "Üniversitemizin akademik desteği ve denetimiyle gerçekleştirilen Türkiye İtibar Endeksi çalışmasında üçüncü yılı da tamamladık. Endeks çalışmaları, hem akademi dünyası, hem de özel sektör için önemli sonuçlar içermektedir" dedi.
Üç yıl üst üste itibar endeksine girmeyi başaran firmaların ödüllendirildiği törende; İhlas Holding'in ödülünü İhlas Holding Kurumsal İletişim Uzmanı Emel Gökçe aldı. İlk 3 sırasında; Koç ve Sabancı Holding'le Arçelik'in yer aldığı Türkiye İtibar Endeksinde ödüle layık görülen diğer firmalardan bazıları da şunlar: Ülker, Turkcell, Vodafone, THY, Vestel, Eczacıbaşı, BİM, Bimeks, Casper, Ziraat Bankası, Garanti, Akbank….


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...