Lice'de bütün yollar kontrol altına alındı

/ Kaynak: AA
Lice'de bütün yollar kontrol altına alındı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Diyarbakır Valiliği, ildeki bütün yolların güvenlik güçlerinin kontrolü altında olduğunu,trafiği engelleyici eylemlere anında müdahale edildiğini bildirdi.

Diyarbakır Valiliği, ildeki bütün yolların güvenlik güçlerinin kontrolü altında olduğunu, trafiği engelleyici eylemlere anında müdahale edildiğini bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında 10 Haziran'da HDP milletvekillerinin grup toplantısını yapmak üzere hareket ettikleri Lice ilçesinde yollarının PKK terör örgütü tarafından kesildiği şeklinde haberler yer aldığı anımsatıldı.

"İlimizdeki bütün ana yollar güvenlik güçlerimizin kontrolü altındadır" ifadesine yer verilen açıklamada, vatandaşların yol güvenliği adına her türlü tedbirin alındığı belirtildi.

Açıklamada, "Ancak haberde de geçtiği gibi terör örgütü, yandaş ve sempatizanlarının medyada yer alma, gündem meydana getirme adına yolun kapatıldığı izlenimi vermek için bu tür anlık eylemler yapma gayreti içinde olduğu değerlendirilmektedir. Söz konusu yerde yol güvenliği adına her türlü tedbir alınmış, yolda trafiği engelleyici eylemlere güvenlik güçlerimiz derhal müdahale etmektedir" denildi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...