Çatı adaydan bağış açıklaması

/ Kaynak: İHA
Çatı adaydan bağış açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / İHA

CHP ve MHP'nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğu, seçim çalışmalarının kanuna uygun yapılacak bağışlarla yürütüleceğini söyledi.

CHP ve MHP'nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla İstanbul'dan Ankara'ya gitti. Atatürk Havalimanı VİP Salonu'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan İhsanoğlu, "Yarın randevular var. Siyasi partilerin Meclis'te grubu olan ve olmayan temsilcileriyle görüşmemiz olacak. Yarın Ankara'da arkadaşlarımızla beraber oluruz" dedi.

Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim çalışmaları için gerekli finansmanı nasıl sağlayacağı sorusu üzerine ise, "Kanuna göre bağışlar alınacak. Adaylık kesinleşince bu bağış sistemi kanundaki gibi, gösterildiği gibi yapılacak" diye konuştu.

İhsanoğlu, Başbakandan talep edilen randevu ile ilgili olarak ise, "Bana yeni bir gelişme haberi gelmedi. Ama biz talep ettik" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...