Avcılar'da çöken üst geçit vinç yardımı ile kaldırıldı

/ Kaynak: İHA
Avcılar'da çöken üst geçit vinç yardımı ile kaldırıldı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul Avcılar E-5 yolu üzerinde çökmesiyle 1 kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına sebep olan üst geçit vinç yardımıyla kaldırıldı.

İstanbul'un Avcılar ilçesinde E-5 karayolu üzerinde bulunan üst geçit, sabah saatlerinde bir yakıt tankerinin çarpması sonucu çökmüş feci olayda 1 kişi ölmüş 4 kişide yaralanmıştı. O üst geçit olay yerinden vinç ile kaldırıldı. Avcılar E-5 yolu üzerinde çöken üst geçit vinç yardımıyla yoldan kaldırıldı. Ekipler, trafiğin normale dönmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Avcılar E-5 karayolu üzerinde bulunan bir üst geçit, sıvı yüklü tankerin çarpması sonucu çöktü. 1 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığı kazanın ardından trafik felç oldu. E-5 yolu üzerinde araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. Olay yerine gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, saatler süren çalışmaların ardından vinç yardımıyla üst geçidi yol üzerinden kaldırdı. Bu arada AFAD ve AKOM ekipleri de oluşabilecek herhangi bir kazaya karşı önlemler aldı. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları devam diyor. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...