İsrail askerleri Filistinlilere ateş açtı: 4 yaralı!

/ Kaynak: AA
İsrail askerleri Filistinlilere ateş açtı: 4 yaralı!

DÜNYA Haberleri  / AA

İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu 4 Filistinli yaralandı

İsrail askerlerinin Batı Şeria'da açtığı ateş sonucu 4 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.
Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, İsrail askerleri Nablus'un doğusundaki Askar Mülteci Kampı'na baskın düzenledi. Gerçek mermi, göz yaşartıcı gaz ve ses bombaları kullanan askerlere Filistinliler taş atarak karşılık verdi. Olayda 4 Filistinlinin yaralandığı, çok sayıda kişinin de göz yaşartıcı gaz nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdiği belirtildi.
İsrail güçlerinin, Tel Aviv'de bir askeri bıçakladığı iddia edilen Filistinli Nureddin Ebu Haşe'nin evine girerek, elektronik cihazlarla inceleme yaptığı da kaydedildi.
Tel Aviv'de pazartesi günü tren istasyonu yakınında bir İsrail askerine bıçaklı saldırı düzenlenmiş, olayda ağır yaralanan asker kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.
- Kudüs'te gerginlik
Öte yandan Kudüs'ün İsaviyye bölgesinde İsrail polisi ile Filistinliler arasında arbede çıktığı ifade edildi.
Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yapılan açıklamada, İsaviyye beldesinde onlarca maskeli kişinin İsrail polisine taş attığı iddia edildi. Açıklamada, polisin eylemcileri dağıtmak için gruba müdahale ettiği bildirildi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...