Pink Floyd'un eski davulcusu sınır dışı edilebilir

Pink Floyd'un eski davulcusu sınır dışı edilebilir

DÜNYA Haberleri

Yetkililer, müzisyenin Birleşik Krallık'ta yaşamak için yeterince para kazanmadığını bildirdi.

Büyük Britanyalı yetkililer, bir zamanlar Pink Floyd ve David Bowie ile çalışan Amerikan davulcu Steve Forman'ı sınır dışı etmek niyetinde. İçişleri Bakanlığı'nın verilerine göre müzisyenin yıllık geliri, Birleşik Krallık'ta ikamet izni için yeterli değil. Classic Rock dergisi, Glasgow'daki Kraliyet Konservatuarı'nda öğretim görevlisi olan Forman'ın yılda 31 bin pounddan daha az bir para kazandığını belirtti. Kanunlara göre bu rakam, yabancı uyruklu vatandaşların Birleşik Krallık'ta ikamet edebilmesi için kazanması gereken gelirin alt sınırı.
Sanatçının avukatı Fraser Latta, Forman'ın öğretmen olmanın dışında "toplum için değer taşıyan bir insan" olduğunu ifade etti.
Müzisyenin mali durum yüzünden değil konservatuarda ders verdiği için Büyük Britanya'da bulunduğunu kaydeden avukat, "Pink Floyd ve David Bowie ile çalışmak gibi eşsiz bir deneyimi var" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...