ABD'li Fox'dan yüzyılın hatası!

ABD'li Fox'dan yüzyılın hatası!

DÜNYA Haberleri

Amerikalı Fox haber kanalı, Obama'nın fotoğrafını tecavüz zanlısının fotoğrafı yerine yayınladı

Fox TV ile bağlantılı KSWB televizyonu, tecavüz haberini verirken yanlışlıkla tecavüz sanığının fotoğrafının yerine ABD Başkanı Barack Obama'nın fotoğrafını yayımladı. "Fox 5 San Diego" olarak adlandırılan televizyonun haberinde nbsp;Obama'nın fotoğrafı 5 saniye kadar ekranda kaldı.
California'da San Diego Üniversitesi'ndeki bir cinsel saldırıyla ilgili haberde, Obama'nın fotoğrafı, sunucu Kathleen Bade, "Cinsel saldırının tek şüphelisi olayla ilgili olarak suçlanmayacak" derken ekranda görüldü. Obama'nın fotoğrafının altında da "Suçlanmayacak" ibaresi yer aldı. 20 yaşındaki şüpheli Francisco Sousa'nın, hakkındaki deliller zayıf olduğu gerekçesiyle suçlanmayacağı bildirildi.
KSWB olayla ilgili açıklama yapmazken haberi veren The Times of San Diego gazetesi, olayda hata olduğunu ama kasıt olmadığını bildirdi. Gazete, sunucunun ekranda Obama'nın fotoğrafının olduğundan habersiz olduğunu kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...