TÜBİTAK operasyanunda kritik isim tutuklandı

/ Kaynak: AA
TÜBİTAK operasyanunda kritik isim tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Eski TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Hasan Palaz, kuruma "sahte diplomalı personelin işe alındığı" iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde, çalışma ofisine dinleme cihazı konulmasıyla bağlantılı soruşturma kapsamında geçen hafta tutuklanan Palaz, cezaevinden jandarma eşliğinde Ankara Adliyesine getirildi.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Soruşturmayı yürüten savcı, ifadesini aldığı Palaz'ı, söz konusu soruşturmadan da tutuklanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk etti.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Palaz, sorgusunun ardından tutuklandı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Avukat Gökhan Güni, müvekkili Palaz'ın "resmi evrakta sahtecilik" suçundan tutuklandığını, sorgusunda ise suçlamalarla ilgisi olmadığını söylediğini bildirdi.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Palaz, geçen hafta da başbakanlığı döneminde Erdoğan'ın çalışma ofisine dinleme cihazı konulmasıyla bağlantılı soruşturma kapsamında Gökhan Vıcıl ve Hamza Turhan ile tutuklanmıştı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...