Çinli çocuklar ebru sanatını öğrendi

/ Kaynak: İHA
Çinli çocuklar ebru sanatını öğrendi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde çeşitli ülkelerden Beyoğlu'na gelen çocuklar, Kasımpaşa Semt Konağı'nda workshop ile eğlendi.

Kasımpaşa Semt Konağı bahçesinde Turabibaba Atölye Çalışmaları kapsamında çocuklar workshop etkinliğine katıldı. Çocuklar, yöresel kıyafetleriyle minyatür, ebru ve kil çalışmaları gerçekleştirdi. Çocuklara Turabibaba Kütüphanesi Karikatür eğitmeni Turgut Yılmaz da Galata Kulesi ve değişik figürler çizdi.

Bakü'den 23 Nisan için geldiklerini hatırlatan 8 yaşındaki Raşit Sadi Gov, Beyoğlu'nda çok güzel günler geçirdiklerini, burada da bir sürü arkadaşları olduğunu söyledi.

Günlük olarak kültürel ve sanatsal aktivitelere katılan çocuklar, dünyadaki bütün çocukların bayramlarını kutlayarak birçok toplumu bir araya getiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a teşekkür ettiler.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...