CHP MYK'da Trump ele alındı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
CHP MYK'da Trump ele alındı

GÜNDEM Haberleri  / AA

CHP Merkez MYK, Genel Başkan Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Toplantıda Trump'ın ABD başkanı seçilmesi ile Türkiye'nin iç ve dış politikasındaki gelişmeler ele alındı.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Edinilen bilgiye göre, parti genel merkezinde, yaklaşık 2 saat süren toplantıda, Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın ABD başkanlığına seçilmesini değerlendirildi.

Trump'ın seçilmesinin, Türkiye ve bölge ülkelerine olası yansımalarının ele alındığı toplantıda, dış politikada yaşanan gelişmeler de görüşüldü.

Olağanüstü Hal (OHAL) uygulamaları, gazetecilerin ve HDP'li milletvekillerinin tutuklanması gibi konuların da gündeme geldiği toplantıda, AK Parti'nin, CHP'nin Parti Meclisi Bildirgesi'ne ilişkin yaptığı suç duyurusu da ele alındı.

Toplantıda, bildirgenin maddelerinin halka detaylı bir şekilde anlatılmasının önemine vurgu yapıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...