Nuh Albayrak, 'En büyük eksiğimiz karşılıklı konuşamamak'

Nuh Albayrak, 'En büyük eksiğimiz karşılıklı konuşamamak'

GÜNDEM Haberleri

Bağcılar ilçesinde düzenlenen 'Halk Meclisi' toplantısına konuşmacı olarak katılan Genel Yayın Yönetmenimiz Nuh Albayrak, genellikle siyasilerin halkın karşısına çıkmaktan çekindiklerini ifade etti.

Bağcılar ilçesinde düzenlenen "Halk Meclisi" toplantısına konuşmacı olarak katılan nbsp;Genel Yayın Yönetmenimiz Nuh Albayrak, genellikle siyasilerin halkın karşısına çıkmaktan çekindiklerini ifade etti. Toplantıyı Twitter'daki hesabından duyururken, 'bu bir cesaret işidir' diye yazan Albayrak, Halk Meclisi'ndeki konuşmasında, "Burada çok farklı bir uygulamaya şahit oldum. İnsan faktörünün öne çıktığını gördüm ve kutluyorum. Bence Türkiye'de en büyük problem bir araya gelip konuşamamak" dedi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi vererek, vatandaşların da desteği ile çalışmaları en kısa zamanda tamamlayacaklarını ifade etti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...