TSK açıkladı, 'PKK'lı teröristler ateş açtı'

/ Kaynak: İHA
TSK açıkladı, 'PKK'lı teröristler ateş açtı'

GÜNDEM Haberleri  / İHA

TSK, Türkiye-Irak Hududu üzerinde ve Şırnak-Uludere-Gülyazı, Karaçalı Üs Bölgesi'ne bir grup terörist tarafından taciz ateşi açıldığını bildirdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Türkiye-Irak Hududu üzerinde ve Şırnak-Uludere-Gülyazı bölgesinde bulunan Karaçalı Üs Bölgesi'ne bir grup terörist tarafından taciz ateşi açıldığını bildirdi. nbsp;Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) yapılan açıklamada, bugün saat 12.05 ve saat 12.30 sıralarında, Türkiye-Irak Hududu üzerinde ve Şırnak-Uludere-Gülyazı bölgesinde bulunan Karaçalı Üs Bölgesi'ne bir grup terörist tarafından taciz ateşinin açıldığı belirtilerek, açılan ateş sonucu yerden seken taşlardan bir Jandarma Uzman Çavuş'un hafif şekilde yaralandığı kaydedildi. Ateş edilen bölgeye, meşru müdafaa kapsamında, 12.40-13.00 saatleri arasında bir Kobra (AH-1) taarruz helikopter kolu ile ateşle keşif faaliyetinin icra edildiği bildirildi. Durumdan Şırnak Valiliği'nin bilgilendirildiği kaydedildi. nbsp;


GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...