Scooter dünyasında SPORT modası

Düzenleyen:
Scooter dünyasında SPORT modası

T-Otomobil Haberleri

Anahtarsız çalıştırma özelliği bulunan X-MAX 300, dizüstü bilgisayarınızdan, market poşetlerine kadar birçok ürünü koyabileceğiniz geniş bagaj hacmi sunuyor.

Orijinal TMAX modeliyle Maxi Scooter hareketini başlattığı günden beri “Sport Scooter’’ hâkimiyeti altına alan Yamaha, Motobike İstanbul’da en çok konuşulan modellerden biri olan X-MAX 300’ün satışına mayısta başlıyor. Yüksek performansının yanı sıra, yakıt ekonomisinde ciddi iyileştirmeler yaparak emisyon oranlarını da düşüren X-MAX 300, yeni nesil Blue Core teknolojisine sahip olarak tasarlandı. Gelişmiş yeni şasi tasarımı, büyük motorlarının seviyesinde yol tutuşu sergilerken ikili LED farlara sahip kafa tasarımı sayesinde, ön taraftan bakıldığında oldukça agresif bir sportbike görünümü sunuyor. 
Akıllı anahtarla gelen rahatlık
 X-MAX 300’un sahip olduğu yeniliklerin içinde en dikkat çeken özelliklerden birisi kuşkusuz anahtarsız çalıştırma sistemi. Bu sayede anahtarların hangi cebinizde olduğu ya da park ettikten sonra ‘Üstünde unuttum mu’ derdine son veriliyor. Selesinin altında sınıfının en geniş eşya saklama alanına sahip scooter, iki tam kapalı kask ve daha birçok eşya alabiliyor. Günlük şehir hayatında isterseniz dizüstü bilgisayarınızdan, market poşetlerine kadar birçok konuda size taşıma konusunda geniş bagajıyla yardımcı olabiliyor. Ali Çelik

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...