Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Otomotiv devi Mercedes-Benz, Türkiye'de parça lojistiğine 210 Milyon TL yatırım yapıyor!

Otomotiv devi Mercedes-Benz, Türkiye'de parça lojistiğine 210 Milyon TL yatırım yapıyor!
Başlık ResmiOtomotiv devi Mercedes-Benz, Türkiye'de parça lojistigine 210 Milyon TL yatirim yapiyor!

Mercedes-Benz Otomotiv’in 210 milyon TL’lik yatırımla kurduğu yeni lojistik merkezinde 100 kişilik ek istihdam sağladığı bildirildi.

Kaydet
a- | +A

Mercedes-Benz Otomotiv'den yapılan açıklamaya göre şirket, Gebze'de Türkiye genelindeki distribütörlere yedek parça tedarik edecek bir yedek parça lojistik merkezi açtı.

Mercedes-Benz Otomotiv'in kendi kendine çalışan yeni lojistik merkezi ile Türkiye, Mercedes-Benz için özel olarak geliştirilen yüksek teknolojili depo yönetim sistemini kullanmaya başlayan dünyadaki üçüncü ülke oldu.

Otomotiv devi Mercedes-Benz, Türkiye'de parça lojistiğine 210 Milyon TL yatırım yapıyor! - 1. Resim
Başlık ResmiOtomotiv devi Mercedes-Benz, Türkiye'de parça lojistiğine 210 Milyon TL yatırım yapıyor! - 1. Resim

Merkezin açılış töreninde konuşan Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Şükrü Bekdikhan şunları söyledi "İhtiyaçlarımız doğrultusunda 22 bin metrekareye kadar büyütebileceğimiz tesisimiz ile enerji verimliliği, atık yönetimi ve karbon ayak izinin azaltılması gibi alanlarda öncü uygulamaları benimseyerek çevresel etkiyi en aza indirmeyi amaçlıyoruz. 210 milyon TL’lik yatırımla kurduğumuz yeni lojistik merkezimiz ile 100 kişilik ek istihdam sağlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
T-Otomobil
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.