Dizi oyuncusu TOMA taşlarken

/ Kaynak: İHA
Dizi oyuncusu TOMA taşlarken

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Taksim'de, dün çıkan olaylar sırasında gözaltına alınanlar arasında dizi oyuncusu H.Y'in de olduğu belirtildi.

Taksim'de, dün çıkan olaylar sırasında gözaltına alınanlar arasında dizi oyuncusu H.Y'in de olduğu belirtildi. H.Y'in Gezi Parkı olayları sırasında CHP binasında görüntü çekip ardından TOMA'yı taşlayıp, polise sapanla taş atarken polis kamerasıyla görüntülendiği ortaya çıktı.
Taksim'de dün yaşanan olaylar sırasında, birçok film ve dizide oynayan Mersin Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu oyuncu H.Y'in (40) de aralarında bulunduğu 50 kişi gözaltına alındı. H.Y'in eylemlerde CHP'nin Beyoğlu ilçe binasında kamera ile görüntü çektiği, sapanla polise taş attığı ve TOMA'ya saldırdığı anlar polis kamerasına yansıdı.
"Öyle Bir Geçer Zaman Ki", "Ezo Gelin", "Arka Sokaklar", "Ferhunde Hanımlar", "Cenneti Beklerken", "Keloğlan Kara Prense Karşı" gibi pek çok dizi ve filmde oynayan H.Y'in polis kamerasına yansıyan görüntüleri dikkat çekti. H.Y'in de aralarında bulunduğu 50 kişinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri sürüyor.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...