HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İhsan Eliaçık'tan büyük fitne, iftarda bira içtiler

Kaynak:
İhsan Eliaçık'tan büyük fitne, iftarda bira içtiler

GÜNDEM Haberleri  / 

Kendisini 'Antikapitalist Müslüman' diye tarif eden İhsan Eliaçık'ın girişimiyle başlatılan Yeryüzü İftarları'nda bira içilmesi tepkilere sebep oldu.

Kendisini 'Antikapitalist Müslüman' diye tarif eden İhsan Eliaçık'ın girişimiyle başlatılan Yeryüzü İftarları'nda bira şişeleri tepkilere sebep oldu. Geçtiğimiz günlerde İhsan Eliaçık'ın çağrısıyla gerçekleşen 'Yeryüzü Sofraları' etkinliği büyük bir kalabalığa ev sahipliği yapmıştı. Ezanın okunmasından beş dakika önce, İstiklal Caddesi'nin başında bir TOMA Yeryüzü Sofraları'nın tam yanına yanaşmış, çalışır vaziyette durarak dikkatleri üzerinde toplamıştı. Bu durum TOMA'nın gölgesinde iftar şeklinde yorumlanmıştı. Fakat iftardan olduğu ortaya çıkan bir fotoğraf her şeyi gölgede bıraktı. Fotoğrafta iftar sofrasında elinde bira olan bir genç yer alıyor.

GÜNDEM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...