İstanbul'daki Kütahyalılar, iftarda bir araya geldi

İstanbul'daki Kütahyalılar, iftarda bir araya geldi

YAŞAM Haberleri

Kütahya İlinden Yetişenler Derneği İstanbul Şubesinin geleneksel olarak düzenlediği iftar Kartal Titanic Otelde yapıldı.

Kütahya İlinden Yetişenler Derneği (KİYD) İstanbul Şubesinin geleneksel olarak düzenlediği iftar nbsp;Kartal Titanic Otelde yapıldı. İftara katılan Kütahya'lılar nbsp;hemşerileri ile nbsp;bir arada olmanın heyecanını yaşarken yeni dostlarla tanışma imkanı buldular. İftara Kütahya İlinden Yetişenler Derneği (KİYD) İstanbul Şubesi başkanı Metin Bedir başta olmak üzere nbsp;Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası ( Başkanı Nafi Güral, Doç. Dr. Tevfik Özpaçacı, eski Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gezgin, Türk Halk Müziği Sanatçısı Emel Örgün, iş adamları Kadir Adlım , Durmuş Candan , Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi ve Gürallar Grup Başkanvekili Esin Güral Argat, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri Şube Müdürü Dursun Güneş, Gürallar Yapı Genel Müdürü Evrim Karayel, Candan Makina Genel Müdür Yardımcısı Erkan Candan ve çok sayıda Kütahyalı bürokrat, işadamı katıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...