Gazi Mahallesi'ndeki gruba polis müdahalesi

/ Kaynak: CHA
Gazi Mahallesi'ndeki gruba polis müdahalesi

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Gazi Mahallesi'nde terör örgütlerine yönelik operasyonları protesto eden bir grup, barikat kurup yol kapatınca polis tazyikli su ile müdahale etti.

Gazi Mahallesi'nde, terör örgütlerine düzenlenen operasyonları protesto eden bir gruba polis müdahale etti. Eylemciler yola barikat kurarak çevreye zarar verdi. İsmet Paşa Caddesi'nde toplanan bir grup, polisin terör örgütlerine baskınlarını protesto etti. Polis ekipleri, yüzü maskeli şahısların gösterisinin izinsiz olduğunu belirterek göstericilerin dağılması için uyarı anonsu yaptı. Eylemciler polisin uyarılarına taş ve molotof bombalarıyla karşılık verdi. Polis ekipleri eylemcilere Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ile müdahale etti. Eylemcilerin yola barikat kurarak çevreye zarar verdiği gözlendi. Polisin müdahalesiyle sokak aralarına kaçan grup burada bir süre slogan attıktan sonra dağıldı.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...