Melih Gökçek, Marmaray'dan tweet attı

/ Kaynak: İHA
Melih Gökçek, Marmaray'dan tweet attı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Marmaray ile yolculuk yapan Bakanlar ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, denizin 62 metre altından tweet attılar.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Marmaray için düzenlenen açılış töreninin ardından, deniz altındaki ilk yolculuklarını yapmak üzere trene bindi. Trende yan yana oturan bakanlar ve Gökçek, ellerine aldıkları cep telefonları ile denizin 62 metre altından tweet attılar. Denizin dibinde tweet atma fırsatının her zaman olmayacağını söyleyen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Benin şuan yazdığım şu; '06 Melih Gökçek ile yan yana oturduk. Ankara temalı Parkı'na çıkarsam hiç şaşırmayacağım" dedi. Deniz altında tweet atan bir diğer isim Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise, "Ben de şuanda, 'Denizin 62 metre altında' dedim, noktadan sonra ikinci cümleyi kuracaktım. Onda da dedim ki, 'Sanırım muhalefet çok kıskanıyor'. Yerin 62 metre altından bir şey demek geldi içimden, gel CHP ol da kıskanma" şeklinde tweet attığını ifade etti. Öte yandan, "Bu kadar atana karşı bir tutan lazım, onların attığı tweetleri ben okuyorum" diyen Adalet Bakanı Sadullah Ergin ise gülüşmelere neden olurken, denizin altında heyecan verici olduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Gurur duyuyoruz. Türkiye iyi şeylerle buluşuyor. İnşallah daha güzel hizmetler bizi bekliyor. Bunlar göğsümüzü kabarta hizmetler. Yeni Türkiye'nin ürünlerinin, eserlerinin bir neticesi bu."
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de, "Marmaray Boğaz'ın en derin yerinde durdu, kalabalıktan balıkları göremiyoruz" diye tweet attığını ifade ederek şöyle konuştu: "Hakikaten muhteşem bir proje. Türkiye'nin bu bayramda, bu kadar büyük bir projeyi tamamlamış olması bir gurur kaynağı." Bakanlar ve Başkan Gökçek daha sonra sohbet ederek Marmaray yolculuğuna devam etti.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...