Adnan Öztekin kimdir? AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin Bucalı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Adnan Öztekin kimdir? AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin Bucalı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti İzmir Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin kimdir? Adnan Öztekin kaç yaşında, nereli? Adnan Öztekin’in mevcut mesleği nedir, evli mi? Adnan Öztekin’in vaatleri nedir? AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin’in hayatı ve biyografisi

AK Parti İzmir Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin’in hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Adnan Öztekin Bucalı mı, kimdir? Adnan Öztekin nereli, kaç yaşında?

ADNAN ÖZTEKİN KİMDİR?

Adnan Öztekin, Buca'da doğdu ve burada eğitim aldı. Üniversite için 9 Eylül üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi işletme bölümünü belediyeden kazandığı bursla kazandı. İş hayatına atılan ve girişimcilik ile uğraşan Öztekin, Adnan Öztekin Sigorta ve Aracılık Hizmetleri Şirketi’ni kurdu. Geçmişte iki dönem Buca Belediye Meclisi üyeliği yapmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır. 

ADNAN ÖZTEKİN'İN VAATLERİ

Seçim çalışmaları kapsamında Adnan Öztekin;

Gençlerle buluşmasında hem onlarla projeler hakkında konuşmuş hem de onlara “Gençler bizim geleceğimiz. Gençlerle baş başa verip çözemeyeceğimiz problem yok. Enerjileri, heyecanları ve dahiyane fikirleriyle geleceğin Buca'sı hiç şüphesiz gençlere emanet. Biz gençlerimize yaşanılabilir bir Buca bırakmanın çabasındayız.” diyerek vaatlerini söylemiştir. 

“Sen İste Buca Değişsin, Sen İste Buca Gelişsin, yeter ki sen iste.” İlkesiyle yola çıktığı için Buca’daki esnafları, pazarcıları, kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşların onun yanında olmasını istedi. Bunun üzerine vaat olarak “ Bize olan güvenleri, inançları tam. Biz de Bucalılara güveniyoruz, hep birlikte 31 Mart gecesi Buca’yı hak ettiği refaha kavuşturmak için kollarımızı sıvayacağız.” dedi.

Buca’nın mahallelerini adım adım gezip hemşehrileriyle konuşan ve dertleşen Öztekin, yaşlılarla da bir araya gelmedi unutmayarak yine gittiği yerlerde vaatlerini ve projelerini anlatmaya devam etti ve “Biz dört bir yanında hizmetin, vizyoner projelerin, akılcı çözümlerin olduğu bir Buca hayal ediyoruz.
Biz Buca’ya, Bucalılara inanıyoruz. Bu inanç bizi hep birlikte başarıya götürecek.” dedi

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...