Hüseyin Ceylan Uluçay kimdir? AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay nereli, kaç yaşında?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hüseyin Ceylan Uluçay kimdir? AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay nereli, kaç yaşında?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay kimdir? Hüseyin Ceylan Uluçay kaç yaşında, nereli? Hüseyin Ceylan Uluçay’in mevcut mesleği nedir, evli mi? Hüseyin Ceylan Uluçay'in vaatleri nedir? AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay'in hayatı ve biyografisi

AK Parti 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine sayılı günler kala büyükşehir ve diğer il adaylarını açıkladı. Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin Ceylan Uluçay'ın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki  Hüseyin Ceylan Uluçay kimdir? Hüseyin Ceylan Uluçay kaç yaşında, nereli?

HÜSEYİN CEYLAN ULUÇAY KİMDİR?

Hüseyin Ceylan Uluçay 1986 yılında Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar’da tamamladı. Yükseköğrenimini Yaşar üniversitesi işletme bölümünü tamamladı. 

İş hayatına Afyonkarahisar’da mali müşavirlik görevini ile başladı. Halen mali müşavirlik yapmakta olup aynı zamanda ticaretle uğraşmaktadır. 

22 Eylül 2020 tarihinde AK Parti Afyonkarahisar İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı olan Hüseyin Ceylan Uluçay, ardından AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevine getirildi. 

Hüseyin Ceylan Uluçay evli ve 3 çocuk babası

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...