CHP Cem Kılıç kimdir? CHP Bağcılar Belediye Başkan Adayı Cem Kılıç'ın hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
CHP Cem Kılıç kimdir? CHP Bağcılar Belediye Başkan Adayı Cem Kılıç'ın hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Bağcılar Belediye Başkan Adayı Cem Kılıç kimdir? Cem Kılıç kaç yaşında, nereli? Cem Kılıç’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Cem Kılıç’ın vaatleri nedir? CHP Bağcılar Belediye Başkan Adayı Cem Kılıç’ın hayatı ve biyografisi

CHP Bağcılar Belediye Başkan Adayı Cem Kılıç’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Cem Kılıç Bağcılarlı mı, kimdir? Cem Kılıç nereli, kaç yaşında?

CEM KILIÇ KİMDİR?

1981’de İstanbul'da dünyaya gelen Cem Kılıç, Elektrik-Elektronik ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. Siyasi kariyerine CHP Bağcılar Gençlik Kolu Başkanlığıyla başladı. Kılıç, ilçe başkan yardımcılığı, ilçe belediye meclis üyeliği, il başkan yardımcılığı görevleri yaptı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

CEM KILIÇ'IN VAATLERİ

Bağcılar’da yaşayan vatandaşların evlerini tek tek gezerek onların dertlerini dinleyen Cem Kılıç; “Çocuklar ve gençlerle daha çok bir araya geleceğiz. Onları daha çok dinleyecek ve isteklerini hayata geçireceğiz. Bağcılar’ın halinden anlayacağız. Hizmeti komşularımızın ayağına getireceğiz. Bağcılar’ı birlikte kazanacağız, beraber yöneteceğiz.” Diyerek vaatlerini sıraladı. 

Bağcılar’daki pazarı dolaşarak hem Pazar esnafını hem de vatandaşları dinleyen Cem Kılıç; “CHP Bağcılar Belediye Meclis Üyeleri ve Adaylarımız ile beraber Barbaros Mahallesi semt pazarındaydık.

Pazar esnafımızı ziyaret ederken sorunlarına bulduğumuz çözümlerimizi paylaştık. Pazar alışverişini yapan vatandaşlarımızın mutfak ekonomisine dair şikayetlerini dinledik.

Bağcılar’da aynı sorunlara karşı mücadele ettiğimiz kardeşlerimiz ve büyüklerimize hayırlı alışverişler ve bereketli kazançlar diledim.

Sonrasında Aşıkzulâli Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin davetine katıldık ve dernek üyeleriyle Bağcılar’daki sorunlar hakkında verimli bir toplantı yaptık.

Bağcılar’da yaşayan kimsenin akşam çocuğuna ne yedireceğini düşünmediği paylaşımcı ve adil bir Bağcılar için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Hep birlikte daha güçlü ve daha huzurlu yarınlar Bağcılar’ı beraber kazanacağız, beraber yöneteceğiz.”  Şeklinde sosyal medyadan paylaştığı yazıda Bağcılar için düşündüğü projelerden bahsederek vaatlerini sıraladı.

Cami, muhtar, dernek ve ev ziyaretleriyle herkesle ilgilenerek yoluna devam eden ve insanların sorunlarına çözüm olacağına söz veren Kılıç, sözlerinde duracağını dile getirdi.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...