Görkem Duman kimdir, nereli? CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Görkem Duman kimdir, nereli? CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman kimdir? Görkem Duman kaç yaşında, nereli? Görkem Duman mevcut mesleği nedir, evli mi Görkem Duman vaatleri nedir? CHP Belediye Başkan Adayı Görkem Duman hayatı ve biyografisi

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman kimdir? Görkem Duman kaç yaşında, nereli? 

GÖRKEM DUMAN KİMDİR?

Görkem Duman, 1988 yılında İzmir Buca'da doğdu. Üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünde ve Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık bölümünü tamamladı. Mimarlık eğitimi sonrası kendi ofisini açarak serbest olarak çalıştı. 

Aktif siyasi hayatına 2018 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye olmasıyla başlayan Görkem Duman, 2020-2023 yılları arasında CHP İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP Buca Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. "Doğma Büyüme Bucalıyım Gençliğime Güveniyorum" sloganıyla seçim çalışmalarına başlayan Görkem Duman, Buca'yı genç bir bakış açısıyla değerli temiz ve yaşanabilir hale getirmek için çalışmalara başladığını söylüyor. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...