HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Mısır'da DAEŞ yöneticisi öldürüldü

Kaynak: AA
Mısır'da DAEŞ yöneticisi öldürüldü

DÜNYA Haberleri  / AA

Terör örgütü DAEŞ'e bağlılığını duyuran adlı örgütün önde gelen isimlerinden Eşref Ali Hüseyin el-Garabli Mısır'ın başkenti Kahire'de öldürüldü.

Terör örgütü DAEŞ'e bağlılığını duyuran "Ensar Beyt el-Makdis" adlı örgütün önde gelen isimlerinden birinin Mısır'ın başkenti Kahire'de, güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada öldürüldüğü bildirildi.
Mısır İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Ensar Beyt el-Makdis örgütü yöneticilerinden Eşref Ali Hüseyin el-Garabli'nin Kahire'nin kuzeyindeki el-Merac bölgesinde güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada ölü ele geçirildiği belirtildi. 
Açıklamada, "Örgütün eylemlerini organize eden en önemli isimlerden biri olan Garabli, kendisini gözaltına almak isteyen emniyet birimlerine ateş açtı. Güvenlik güçlerinin açılan ateşe karşılık vermesi üzerine Garabli ölü olarak ele geçirildi" denildi. 

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...