HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Nedeni ne olursa olsun teröre izin vermeyeceğiz'

Kaynak: AA
'Nedeni ne olursa olsun teröre izin vermeyeceğiz'

DÜNYA Haberleri  / AA

Japonya Başbakanı Abe, 'Paris'te meydana gelen zalim ve acımasız terör olayında çok sayıda hayatını kaybedenin olması çok üzüntü verici' dedi.

Baltalimanı'ndaki yenilenen Japon Bahçesi'ni ziyaret eden Abe, gazetecilere yaptığı açıklamada, Paris'teki terör saldırılarını değerlendirdi. 
Abe, "Paris'te meydana gelen zalim ve acımasız terör olayında çok sayıda hayatını kaybedenin olması, çok üzüntü verici. Nedeni ne olursa olsun teröre izin vermeyeceğiz. Japonya olarak terör olaylarının meydana gelmesini önlemek için uluslararası toplumla dayanışma içinde çalışacağız" diye konuştu. 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da, Paris'te yaşanan terör olaylarına değinerek, şunları kaydetti: 
"Fransa'da insanlar, terör saldırısına muhatap oldu. Türk halkı ve İstanbullular olarak saldırıları lanetliyor ve taziyelerimizi iletiyoruz. Tüm insanlık sarsıldı. Maalesef bu yüzyılda insanlığın ölümüne, insani değerlerin ölümüne tanıklık ediyoruz. Dünyanın küçüldüğü ve insani ilişkilerin daha da önem kazandığı yüzyılımızda Paris'te yaşanan terör olaylarını tüm insanlık hissetti, üzüldü. Tüm Fransa halkına sabırlar diliyoruz. Temennimiz, bu güzel gezegenimizde huzur ve barışın etkili olmasıdır." 

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...